HomeKlantcase #Jonkers Bouwmetaal

Klantcase #Jonkers Bouwmetaal

Functieprofielen opstellen en functies naar CAO bepalen

Klant: Jonkers Bouwmetaal

Duur: 10 weken, 16 uur per week (interim)

Jonkers Bouwmetaal is een grote speler op het gebied van stalen kozijnen, hek- en ankerwerk. Er lag een tijd lang het idee om functieprofielen op te stellen en de functies volgens cao klein metaal in te delen. Door de drukte in de metaal was hier nog geen tijd voor vrijgemaakt en werd besloten om OZD advies hiervoor in te schakelen.

Tien weken lang heeft onze HR-adviseur intern bij Jonkers Bouwmetaal gezeten om zo de organisatie, de functies en het personeel te leren kennen. In deze periode zijn er gesprekken gevoerd met het personeel en aan de hand van de uitkomsten zijn functieprofielen opgesteld en is er een functieafdeling gemaakt.  Hierdoor weet het huidige personeel wat er vanuit hun functie wordt verwacht, hoe hun carrière pad eruit kan zien en kan er gericht naar toekomstig personeel worden gezocht.
Tijdens de interne periode kwamen er nog meer vragen vanuit personeel en directie naar voren op het gebied van personeelszaken, ook deze vraagstukken zijn gelijk meegenomen door onze HR-adviseur.

Operationeel directeur Jelle Jonkers:

‘Het was fijn samenwerken met OZD, na een goed intake gesprek met Babette waar we het startpunt en de einddoelen heel goed hebben bepaald is OZD aan de slag gegaan. In de 10 weken heeft ze alles duidelijk in beeld gebracht en hebben we een goed en duidelijk rapport gekregen. We konden daardoor met de rapportage direct doorschakelen met een HR medewerker, die met een duidelijk beeld kon starten. We zijn meer dan tevreden met het behaalde resultaat wat OZD heeft geleverd.’

Het project is afgerond door middel van een presentatie en een aanbevelingsrapport voor de directie van Jonkers Bouwmetaal, samen met de ontvangen functieprofielen en functieafdeling. OZD advies kijkt terug op een prettige samenwerking met Jonkers Bouwmetaal, een prachtige organisatie met hart voor ondernemen en hun personeel.
Zit jij momenteel ook met een verouderd functioneringshuis of heb je dit nog niet ingericht? Wij helpen je graag verder!

Deel dit bericht: