HomeOZD Advies breidt uit met assessments: samenwerking met NCP Assessments

OZD Advies breidt uit met assessments: samenwerking met NCP Assessments

Verschillende soorten assessments hebben we toegevoegd aan ons dienstenpakket om onze klanten nog beter tot dienst te zijn.

Bij OZD Advies staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en brede expertise op het gebied van arbeidsrecht, HR en eigenrisicodragerschap ziektewet. Met onze visie “Brengt mensen en bedrijven samen” bieden wij bedrijven praktische oplossingen die perfect aansluiten op hun specifieke behoeften. De wens om assessments toe te voegen aan ons dienstenpakket bestond al langer en dankzij een nieuwe samenwerking met NCP Assessments is dat nu werkelijkheid geworden. 

De volgende stap: assessments toevoegen aan ons dienstenpakket
Als HR-specialist zien we steeds vaker de behoefte bij bedrijven om een diepgaand inzicht te krijgen in hun personeel. Wij geloven dat goed inzicht in de sterke en zwakke punten van medewerkers cruciaal is voor een succesvol personeelsbeleid. Al enige tijd speelde bij ons de vraag: hoe kunnen we bedrijven hier nog beter in ondersteunen? Onze eigen A&O-psycholoog, André Lagendijk, die zowel voor OZD Advies als voor NCP Assessments werkt, zag hierin een mooie kans. Hij bracht ons in contact met NCP Assessments en zo werd de basis gelegd voor een veelbelovende samenwerking

Wie is NCP?
Edwin vertelt: “Wij – NCP Assessments – bestaan sinds 1974. Wij waren toen breed inzetbaar op het gebied van HR, recruitment en assessments. Maar ons hart begon stiekem harder te kloppen voor assessments, dan HR en recruitment. Daarom zijn we langzaamaan gaan specialiseren en zijn we sinds 2021 een assessmentbureau. Zo geven we jou het inzicht wat je nodig hebt, om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waar we ons vroeger specialiseerde in leidinggevende functies, zetten we onze kennis en ervaring nu breder in. Namelijk voor alle functies binnen jouw bedrijf. Op basis van jouw bedrijf en het vraagstuk, stellen we een passend assessment samen. Voor de ene functie zal dit uitgebreider zijn, dan voor de andere functie. Dit is echt maatwerk.”

Wat deze samenwerking voor onze klanten betekent
Dankzij deze samenwerking kunnen wij nu assessments aanbieden die volledig zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Bedrijven krijgen daarmee de mogelijkheid om op een diepgaand niveau inzicht te krijgen in hun medewerkers. Onze collega Margreet de Boer vertelt: “We zien dat veel bedrijven behoefte hebben aan assessments voor cruciale functies, zoals sales, leidinggevenden of andere professionals. Dankzij NCP Assessments kunnen we hen nu nog beter ondersteunen.”

Met deze nieuwe dienstverlening bieden we bedrijven de kans om hun interne processen te verbeteren, het potentieel van medewerkers optimaal te benutten en gericht te werken aan de groei van hun organisatie. Ons doel is om assessments breed beschikbaar te maken voor al onze klanten, zodat zij niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst succesvol blijven.

De toekomst van assessments binnen OZD Advies
Voor ons betekent de samenwerking met NCP Assessments dat we onze klanten nóg beter kunnen ondersteunen in hun personeelsontwikkeling. Wij geloven dat goed inzicht in de kwaliteiten van medewerkers niet alleen zorgt voor betere prestaties, maar ook bijdraagt aan een duurzame groei van de organisatie. Met deze stap zijn wij er klaar voor om onze klanten de volgende stap te laten zetten in hun personeelsbeleid.

Wij kijken vol vertrouwen naar de toekomst en zijn enthousiast over de impact die wij samen met NCP Assessments kunnen maken. Met assessments voegen wij een krachtig instrument toe aan onze dienstverlening waarmee we, zoals altijd, maatwerk leveren dat precies aansluit op de behoeften van onze klanten.

Deel dit bericht: